SDE

Учасники центру "Разом - сильніші" організували вертепне дійство

25 січня 2011
Друк E-mail
Для багатьох з нас різдвяні свята створюють неповторне відчуття повернення в дитинство. Коляда від хати до хати, вертепи, посівання з Маланкою…. Всі ми у свій час переживали ці приємні моменти проголошення радісної звістки – народження Ісуса Христа.

Оскільки різдвяні свята ще тривають діти з центру «Разом - сильніші» виступають своїм вертепом. Нагадаємо, що цього року вони колядували з самотніми людьми під час Святої вечері в «Карітасі», разом з учасниками клубу «Жива історія» на їх різдвяній зустрічі. А минулої суботи, 22 січня, коляда їхнього вертепу лунала в підніжжі українських Карпат, у селищі Підбуж. Тут у геріатричному пансіонаті старенькі люди дуже зраділи нашим дітям, аплодували їх виступу. Ці літні люди відкриті до відвідувачів, яких вони завжди раді бачити.

Цього ж дня наш вертеп побував також в Дрогобицькому дитячому будинку «Оранта». Після свого виступу діти вручили друзям з сиротинця приготовані солодкі гостинці. Можливо, на початку візит наших дітей був сприйнятий насторожено, але ігри, в які почали пізніше бавитися всі діти, здружили їх.

Джерело: сайт Карітасу СДЄ

Теми: карітас

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори